Koerier Friesland

Koerier Friesland

Er zijn zoveel kenmerken voor deze belangrijke en unieke provincie. De stad Leeuwarden en andere grote plaatsen als Drachten en Dokkum hebben werkelijk alles te bieden. Friesland, het mooie landschap, prachtige bezienswaardigheden en vooral een combinatie van oud en nieuw.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Friesland heeft zoveel mogelijkheden dat het bijna teveel is om op te noemen. Niet voor niets willen de Friezen niet weg, komen er nieuwkomers in en vestigen er velen hun woon- en/of werkplaats. Friesland is niet alleen platteland en alleen (veeboeren). Maar wij staan wel voor iedereen klaar, boeren, burgers en buitenlui!

Vele toeristen vinden hun weg, uit het binnen- en buitenland om te zeilen, te varen, te fietsen of te wandelen. Friesland kan vanwege dit alles op eigen benen staan, vandaar dat wij ons als koerier presenteren, voor deze speciale provincie!

De Friezen zijn tevreden met alles wat eigen en vertrouwd is.

Vergeet daarom de grote andere concurrenten uit  binnen- en buitenland en kies voor alles wat Friesland nog sterker maakt. Wij kunnen alles zelf! De beste service, kwaliteit voor de juiste prijs. Wij zijn zeker niet duurder dan de grote concurrenten. Omdat wij regionaal werken, kunnen we de kosten voor verzending en bezorging laag houden. Dit maakt dat ook bedrijven, groot of klein, met vertrouwen het  contract met ons aangaan. Het maakt niet uit met welke frequentie de zendingen of ontvangsten gaan, zelfs al is het eens per jaar, dan kunt u al bij ons aankloppen!

Voor wie afgelegen woont, volgens Nederlandse begrippen, voor ons is niets te ver in deze provincie, geen weg is onbegaandaar en geen deur onbereikbaar.  Ontdek wat wij voor u als particulier of als professionele verzender en/of ontvanger kunnen betekenen. Wij geven graag informatie en voorzien u tevens van gratis offertes. Het verplichdt u tot niets. Een regio koerier kan behalve voordeliger ook nog sneller werken dan de grote nationale en internationale diensten.

Zelfs bedrijven gaan graag in zee met ons.

Hoe groter en vaker de verzendingen zijn, hoe hoger de kortingen oplopen. Zo is er voordeel voo beide partijen. Wij werken snel en punctueel tegelijk. Juist voor bedrijven is het van groot belang dat alles op het juiste moment uitgaat en binnenkomt, dit bevordert de arbeidsproductie en bovendien zorgt het voor tevreden klanten of afnemers.

Daarom, ga voor het beste, kies voor de beste koerier, die zowel eigentijds is als vertrouwd. Met onze moderne vervoersmiddelen en apparatuur zijn alle artikelen veilig en worden ze altijd op het juiste adres bezorgd. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, alles zal beschermd en onbeschermd de plaats van bestemming bereiken. Informeer daarom snel naar onze mogelijkheden die bewijzen dat Friesland autonoom is.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1