Koerier Frankrijk

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)
Het land van zon en wijn, een favoriete vakantiebestemming van vele Nederlanders. Met prachtige steden, mooie natuurgebieden, hoge bergen en niet te vergeten, lekker eten en drinken. Niet voor niets kiezen vele Nederlanders dit land voor hun vakantiebestemming, voor de zomer, maar ook de winter. Tarieven koerier: Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag. Neem rechtstreeks contact met ons op zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl 7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom De diversiteit, maar ook de kracht van dit land is terug te vinden bij groupagezending.nl. Dag en nacht zijn we beschikbaar om op pad te gaan, binnen Europa. Daarom is onze service in ons werelddeel in alle opzichten grenzeloos, bij Lastminutekoeriers!

Diverse afstanden

Frankrijk is helemaal niet zo ver, daarom kan een bestelling of vezending al binnen enkele uren op de juiste locatie zijn. Zeker als het gaat om Noord-Frankrijk. Maar gelukkig gaat ook naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Dicht- of dunbevolkte gebieden, hoog of laag, in een drukke stad of bijzonder afgelegen, laat het maar over aan Lastminutekoeriers over!

Lastminute

Bij Lastminutekoeriers doen wij alle eer aan deze naam. Binnen Nederland kunnen we binnen het uur of zelfs een half uur afleveren. In de rest van Europa in enkele uren, of maximaal 24 uur, maar meestal gaat het sneller. Zo spoedig mogelijk, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, integendeel. Van deur tot deur is je bestelling/verzending in de allerbeste handen. Vergissingen zijn bij Lastminutekoeriers nagenoeg uitgesloten. Koerier Koerieren is vakwerk, zeker als het om Lastminutekoeriers gaat. Een snelle verzending, op de meest voordelige wijze, daar heb je vakmensen voor nodig. Gelukkig hebben wij bij Lastminutekoeriers uitsluitend vakmensen in dienst. Door het hele land en heel Europa kunnen we rekenen op vakmensen met veel ervaring. Daarom verlopen verzendingen via Lastminutekoeriers altijd zo vlot, tevens zijn ze heel voordelig. Zelf kiezen voor de wijze van het vervoer en het tijdstip, dat is onze werkwijze. Bij ons is een klant geen nummer, maar de persoon met wensen, die door ons worden vervuld. Voordeel Inderdaad, als het gaat Lastminutekoeriers zijn er feitelijk alleen voordelen te noemen. De prijs, het tempo, de betrouwbaarheid, de vertrouwelijkheid en nog veel meer. Voor iedereen kunnen we veel betekenen, ook voor de particulier en de zzp-er. Informatie Vraag alles wat je wilt, over de prijs, offertes, de bezorgtijden, alles gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op je eigen wijze contact opnemen. Dit kan gewoon met de e-mail, tijdens werkdagen ook per telefoon. Chatten is tevens mogelijk, overdag en het contactformulier via onze website invullen, kan 7/24! Lastminutekoeriers is altijd alert en gaat altijd door. Voor elke klant, op elk tijdstip, gaan wij op pad! Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Frankrijk Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.