Koerier Finland

Koerier Finland

Het Scandinavische land, waar de ongerepte natuur te zien is. Ten opzichte van Nederland is dit het verst verwijderde land van Scandinavië, maar toch bereikbaar door Lastminutekoeriers!

Zaken doen, transporteren, bestellen, verzenden, het kan allemaal bij Lastminutekoeriers. Gaat het om zakelijke of privécontacten, elke zending krijgt bij Lastminutiekoeriers evenveel zorg en aandacht. Sneller, beter en voordeliger is niet mogelijk, zoek daarom niet verder!

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Lastminutekoeriers

Nog nooit van Lastminutekoeriers gehoord? Dan wordt het hoog tijd om er iets over te lezen. Maar zelfs als je dat al wel hebt, is het altijd belangrijk om nader kennis te maken. Lastminutekoeriers maakt in alle opzichten deze naam waar. Snel, simpel en supervoordelig.

Waar denk je aan bij een lastminutekoerier? Vliegensvlug, maar wel op de juiste wijze, de beste verzending waarvan je gegarandeerd bent dat het op het juiste tijdstip op de juiste plaats wordt bezorgd.

Lastminutekoerier bezorgt in heel Nederland, maar ook in Europa. Dankzij onze efficiënte werkwijze en ons uitstekende netwerk, maken wij onze beloften waar. Er kan zomaar iets nodig zijn, om te ontvangen of te verzenden. Alles moet in alle opzichten doorgaan, daarom gaan wij ook door, 24/7 per week.

Alles naar wens

Wij bezorgen op maat, dat maakt de service van Lastminutekoeriers zo uniek. Op maat als het gaat om de dag en het tijdstip, maar ook voor andere zaken. Wij vervoeren elke bestelling apart en tevens met het juiste voertuig. Een vrachtwagen is niet nodig voor een klein pakket, een busje kan een meubelstuk vervoeren dat er precies in past. Juist door het vervoer op maat, om het zo te noemen, werken wij niet alleen snel, maar ook voordelig. Wij maken het niet duurder dan het hoeft te zijn, integendeel. Ook gaat het met een kleiner voertuig sneller dan met een groter, dit zorgt ook voor de snelle werkwijze. Maar voor de grotere pakketten die vervoerd moeten worden hebben wij prima voertuigen. Zelfs kwetsbare of breekbare bestellingen zijn in de beste handen bij Lastminutekoeriers.

Klant centraal

Bij Lastminutekoeriers gaan wij uit van de wensen en het standpunt van de klant, niet omgekeerd. Klanten zijn bij ons geen nummers, integendeel!

Gespecialiseerd en ervaren

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. Wie voor groupagezending.nl kiest gaat zeker besparen in vergelijking met concurrenten, zelfs tot 30%. Bij groupagezending.nl weten we hoe voordeel en de beste service samen kunnen gaan.

Naar Finland gaan is geen enkel probleem, dit gaat meestal bijzonder vlot, het hoeft slechts enkele uren te duren, meer niet. Op het door jou gewenste tijdstip kan er worden opgehaald en op het door de klant gewenste tijdstip woden afgeleverd.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Finland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.