Koerier Emmen

Koerier Emmen

Emmen heeft een eigen koerier die geheel betrokken is op deze plaats en de regio Drenthe. Desondanks, we verliezen de rest van de nabijgelegen provincies niet uit het oog. Wij gaan heinde en verre voor elke bestelling indien dat nodig is.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Emmen:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Emmen mag in de ogen van velen een uithoek zijn, maar ligt op een strategisch belangrijk punt, het is feitelijk een grensplaats, op de grens met Duitsland, maar ook op die van de provincie Groningen. Daarom bezorgt de Emmense koerier niet alleen in Drenthe, maar ook in Groningen en een deel van Duitsland.

Emmen is een mooie plaats, een thuishaven voor de bewoners, maar ook voor bedrijven en niet te vergeten toeristen, die genieten van het centrum maar ook van de prachtige omgeving. Emmen heeft een eigen identiteit en daarom ook een eigen koerier, juist omdat deze op zo’n strategisch  punt ligt.

Inmiddels hebben wij een ruime vaste klantenkring, al meer dan 100 vaste klanten! Dit kunnen bedrijven zijn, overheidsinstellingen  maar ook particulieren. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Meer verzendingen betekent uiteraard ook meer korting. Ook voor het kleine bedrijf of de zzp’er hebben we aantrekkelijke contracten.

Geen gedoe met prijzen en offertes, u betaalt per grootte een vaste km prijs. Die wordt achteraf niet hoger en is volkomen rechtmatig berekend. Zo blijft het overzichtelijk, voor zowel u als voor de koerier Emmen. Wij kennen de snelste en beste routes, hebben zuinige voertuigen, waardoor ook nog aandacht is voor het milieuaspect.

Wij zijn flexibel, hebben meer dan 30 soorten vervoersmiddelen. Vrees daarom niet dat we uw pakket niet op kunnen halen of bezorgen. Binnen Emmen gaan we zelfs met de fiets of scooter op pad, wel zo snel! Ook met grotere of zwaardere pakketten weten we wel raad. Er zijn in ons park zowel busjes als kleine vrachtwagens met laadklep beschikbaar.

Snelheid en tegelijkertijd accuraat, dat is wat de Emmense koerier te bieden heeft. Dit hoort ook bij het karakter van de bewoners van deze plaats.

In Emmen gaat het leven altijd door, daarom wij ook! Zes dagen per week, van 6.00-23.00 uur kunt u over onze diensten beschikken. Vul eenvoudig het formulier op onze website in en u kunt gelijk zien welke tijden en vervoersmiddelen er beschikbaar zijn. Dit kan zelfs 24 uur per dag.

Mailen en bellen zijn uiteraard ook mogelijk. Wij staan u graag te woord en proberen u zo snel mogelijk in het schema te passen. Het woord ‘nee’ verkopen wij niet. Vaak kunnen bezorgingen al dezelfde dag, het maximale is slechts een nachtje. Voor een last minute gaan wij ook in de benen, voor een speciaal tarief bezorgen wij binnen het halve uur. Dus als u opeens iets wilt bestellen of nodig heeft, of het nodig bij iemand anders moet brengen, laat het aan ons over. Geheimhouding en bewaring zijn de regels waar al onze werknemers zich aan houden. Iedereen in en om Emmen of zelfs verder weg, de beste koerier is dichtbij!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1