Koerier Ede

Koerier Ede

Ede, tegenwoordig een grote plaats en een aangename omgeving, voor woners, werkers en toeristen. Alles is in de afgelopen jaren toegenomen in Ede, meer huizen, meer bedrijven, meer bewoners en meer bezoekers. Een plaats vol met levendigheid, met veel horeca bedrijven, scholen, tot en met hogescholen toe, andere bedrijven en uiteraard veel bewoners, ook nieuwe inkomers, want iedereen is welkom in Ede. Daarom kan een eigen koeriersdienst niet meer ontbreken, voor deze belangrijke plaats en een zeer wijde omtrek.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Ede:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Koeriersdienst Ede heeft uitsluitend vaklui in dienst. Dit klinkt eenvoudiger dan het is, maar koeriersdienst is werkelijk een vak apart. Inladen, vervoeren op de juiste wijze naar het juiste adres, alles met behoud van de zending. Uiteraard is ook de privacy van belang. Wat u ook bestelt of verzendt, absolute geheimhouding is gewaarborgd.

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om koeriersdienst. Wij vervoeren de meest uiteenlopende artikelen, grote zware artikelen maar ook enveloppend die te groot zijn voor de brievenbus. Of het nu gaat om sport artikelen, verse eieren of kantoorzaken, het is altijd in goede handen en wordt onbeschadigd aan het juiste adres afgeleverd. Wij behandelen elke verzending of bestelling exclusief. Geen massa aflevering, elke bestelling wordt apart bezorgd, waardoor vergissingen vrijwel uitgesloten zijn.

Onze klantenkring is uitermate breed en divers.

Wij zijn er namelijk voor iedereen in en om Ede. Ook voor bijzondere pakketten, zoals sieraden, bruidskleding, bloemen en nog veel meer zijn wij beschikbaar. Wij hebben tevens koel- en vrieswagens in ons vervoers assortiment, dus voor ijs, taarten, cake, broodjes, vlees, groenten en friet kunt u ons eveneens optrommelen.

Nogmaals, voor iedereen. Voor kleine incidentele verzendingen, voor grote regelmatige pakketten, spoedbestellingen (zelfs binnen het kwartier), binnen een dag, of hoogstens een nacht, wij kunnen alles. Dus als u nog iets nodig heeft, of snel iets moet verzenden, zoals het cadeau van een jarige, een voorraad plastic bekers, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Bovendien werken wij voordelig. Wij zijn niet alleen betaalbaar voor grote bedrijven die dure artikelen verkopen of regelmatige zendingen doen, maar voor iedereen. U als particulier die iets speciaals of kostbaars wilt bestellen of verzenden, ook u kunt voordelig gebruik maken van onze koerier. Ook als het om gewone en alledaagse dingen gaat, houden wij het betaalbaar. Voor snelle en kleine bestellingen gebruiken wij zelfs gewoon de fiets.

Scholen en bedrijven gaan vaak een contract met ons aan voor regelmatige verzendingen. Behalve dat dit voordeliger is (meer zendingen betekent meer korting per zending), is het ook praktisch. Niemand grijpt mis als het gaat om het aanvullen van voorraden. Ook sanitaire producten leveren wij. Net als grote hoeveelheden koffie, thee en andere zaken.

Als u een tuinfeest geeft, laat ons dan alles bezorgen, zodat u kunt genieten. Geen gedoe met rijden, parkeren en betalen, maar in een keer.

Voor informatie, offertes of het gebruik van onze koeriersdienst, bel, mail of chat. Wij staan u gratis te woord en zullen u vakkundig helpen, in alle opzichten, ook financieel.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1