Koerier Duiven

Koerier Duiven

Duiven, een mooie plaats , in de luwte, niet ver van Arnhem. Vanuit Duiven kun je overal gemakkelijk naartoe gaan, naar de stad maar ook de rust van de natuur opzoeken. Toch is Duiven niet zomaar een plaatsje, het is vrijwel geheel zelfvoorzienend en heeft van alles te bieden. Daarom is een plaatselijke koerier onmisbaar. Dus ook voor de beste koerier, die flexibel en veelzijdig is, precies wat Duiven nodig heeft.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Duiven:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Wij komen overal in en om Duiven, zoals in Huissen en andere nabij gelegen plaatsen. Geen grote koerier, dit heeft alleen maar voordelen. Onze service is persoonlijk en klantvriendelijk. Elke zending wordt afzonderlijk vervoerd.

Laat alles maar aan ons over, groot en zwaar, klein en licht, smal of breed, alles komt in de meest perfecte staat aan. Zelfs als het om een verzameling kristallen vazen gaat, is het in de beste handen. Dit geldt eveneens voor meubels, tegels voor de badkamer of keuken, tuingrond, bakstenen, alles kunnen wij op het juiste adres krijgen.

Wij passen ons vervoer aan hetgeen wat bezorgd moet worden, niet andersom!

Door het voertuig aan te passen wordt het voordeliger voor alle partijen. Gaat het om documenten, kantoorartikelen en andere kleine pakketten, dan zijn personenauto’s vaak al voldoende.

Alles wordt keurig in geladen in de auto van het beste formaat, een personenauto, een combo, een busje of zelfs een kleine vrachtwagen. Desondanks hebben we ook de beschikking over fietsen en brommers voor het kleine werk. Vlugger en voordeliger!

Bakkers, slagers en kruidenier behoren eveneens tot onze klantenkring, zij bestellen via ons, maar laten ons ook hun waren bezorgen. Daarom hebben wij tevens koel- vries- en zelfs warmtewagens. Dus als u saucijzenbroodjes lekker warm bezorgd wilt hebben, voor uw gezin, uw bedrijf of een feestje, wij staan binnen no time voor de juiste deur!

Duiven wordt gekenmerkt door zzp-ers, winkels en kantoren. Voor de kapper, de fysiotherapeut en het advocatenkantoor, wij staan voor allemaal klaar. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit enkele honderden. Ook voor regelmatige verzendingen en distributie, hiervoor hebben wij uitermate voordelige en heldere contracten.

Juist voor een plaatselijke service is betrouwbaarheid zo belangrijk. U kunt van onze geheimhouding op aan. Alles wordt strikt vertrouwelijk behandeld, net als de gegevens! Gegevens worden uitermate zorgvuldig bewaard en na afloop indien gewenst vernietigd.

De beste koerier voor de juiste prijs. Wij bezorgen via de kortste routes, met de zuinigste voertuigen en binnen zo min mogelijk tijd. Kwaliteit en voordeel, deze woorden kenmerken de koerier in Duiven. Dus hoeft u niet verder te zoeken!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1