Koerier Duitsland

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

Koerier Duitsland

Duitsland, een groot land, maar niet te groot voor de koerier alhier! Duitsland is een heel groot en divers land, de vegetatie is in de diverse provincies waar ook de bevolkings dichtheid en de begroeiїng sterk van elkaar kunnen verschillen. Het Ruhrgebied is anders dan Beieren en Sachsen is weer anders dan Thüringen. Het landschap van Duitsland bevat alles wat er te wensen is, bergen, bossen, meren en rivieren, velden, kleine dorpjes en grote steden. Duitsland heeft vrijwel overal begaanbare wegen en duidelijke aanwijzingen, precies wat de koerier nodig heeft.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Duitsland:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Daarom komen we op alle adressen in het hele land. Niets is te ver weg of te afgelegen. Ook over zand- en rotspaden komen we en niet te vergeten op de hoogste berg en in het diepste dal.

Wij zijn creatief met vervoeren. Geschikte auto’s, grote, middelgrote en kleine auto’s, al naar gelang de inhoud en de bestemming.

Duitsland wordt gekenmerkt door pünktlichkeit, daarom is de koerier dit in Duitsland ook! Ondanks alle lange wegen, vaak met file, streven wij ernaar om alles op het juiste tijdstip bij het juiste adres te bezorgen. Met onze hypermoderne navigatie apparatuur zorgen wij niet alleen voor de kortste maar ook de snelste routes. De navigatie is volkomen up to date zodat niet alleen oude gedeelten maar ook nieuwe plaatsen worden gevonden. Zelfs al lijkt een plaats in de ‘middle of nowhere’ te zijn, dan worden deze nog door ons systeem gevonden.

Bovendien hebben we nog een technisch snufje: de Track&Trace system. Zo kan iedereen de verzending van A tot Z volgen.

U zult versteld staan over onze vele mogelijkheden.

Door ons gevarieerde wagenpark hoeven we slechts zelden ‘nee’ te zeggen tegen een bepaald pakket. Wij kunnen een lading tot 1000 kg aan!

Ook kleine verzendingen, daar zeggen we geen ‘nee’ tegen. Indien u wilt dat vertrouwelijke documenten, belangrijke artikelen of andere zaken beveiligd en verzekerd zijn van deur tot deur, geef het aan ons mee en wij zorgen ervoor. Verzekering en niet te vergeten geheimhouding zijn onderdelen van onze service, net als voorzichtigheid. Wij weten te laden en lossen zonder schade, zodat breekbare artikelen of elektronische voorwerpen onbeschadigd afleveren.

Wilt u ook gebruik maken van onze perfecte service? Ga naar onze website of bel ons op. Via onze site kunt u een formulier invullen met de daarin gewenste service, de grootte van het pakket en meteen betalen. Telefonisch reserveren kan uiteraard ook. Onze administratie en planning verloopt altijd vlekkeloos.

Elke verzender of ontvanger betaalt een vast bedrag per km. Mochten er speciale wensen zijn of spoedbezorgingen, dan komt er iets extra’s bovenop. U krijgt de offerte altijd vooraf en deze verplicht u tot niets. De koerier in Duitsland, rijdt door het hele land!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1