Koerier Duitsland

Koerier Duitsland

Een groot land, modern en gemakklijk toegankelijk. Ook vervoeren is prima te doen, vanwege het uitstekende weggennet, maar ook andere verbindingen. Bij Lastminutekoeriers zijn we overal bekend.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

Lastminutekoeriers

Nog nooit van Lastminutekoeriers gehoord? Dan wordt het hoog tijd om er iets over te lezen. Maar zelfs als je dat al wel hebt, is het altijd belangrijk om nader kennis te maken. Lastminutekoeriers maakt in alle opzichten deze naam waar. Snel, simpel en supervoordelig.

Waar denk je aan bij een lastminutekoerier? Vliegensvlug, maar wel op de juiste wijze, de beste verzending waarvan je gegarandeerd bent dat het op het juiste tijdstip op de juiste plaats wordt bezorgd.

Lastminutekoerier bezorgt in heel Nederland, maar ook in Europa. Dankzij onze efficiënte werkwijze en ons uitstekende netwerk, maken wij onze beloften waar. Er kan zomaar iets nodig zijn, om te ontvangen of te verzenden. Alles moet in alle opzichten doorgaan, daarom gaan wij ook door, 24/7!

Allerlei goederen

Zelden is een pakket te klein of te groot voor ons, bij Lastminutekoeriers. De vervoersmiddelen zijn in goede staat en overal op voorbereid. Alles blijft veilig bewaard dankzij de beste werkwijze van Lastminutekoeriers.

Ons personeel is ervaren en professioneel.

Wij bezorgen op maat, dat maakt de service van Lastminutekoeriers. zo uniek. Op maat als het gaat om de dag en het tijdstip, maar ook voor andere zaken. Wij vervoeren elke bestelling apart en tevens met het juiste voertuig. Een vrachtwagen is niet nodig voor een klein pakket, een busje kan een meubelstuk vervoeren dat er precies in past. Juist door het vervoer op maat, om het zo te noemen, werken wij niet alleen snel, maar ook voordelig. Wij maken het niet duurder dan het hoeft te zijn, integendeel. Ook gaat het met een kleiner voertuig sneller dan met een groter, dit zorgt ook voor de snelle werkwijze. Maar voor de grotere pakketten die vervoerd moeten worden hebben wij prima voertuigen. Zelfs kwetsbare of breekbare bestellingen zijn in de beste handen bij Lastminutekoeriers.

Spoedkoerier

Zo kun je Lastminutekoeriers ook noemen. We werken snel en je bestelling of verzending binnen enkele uren ter plaatse zijn. Hiervoor zijn andere mogelijkheden, als je echt bijzonder veel haast hebt, kan het binnen nog kortere tijd.

Ontdek de veelzijdigheid en het voordeel Lastminutekoeriers. Als ondernemer, klant of zzp-er, iedereen kan gebruik maken van deze perfecte vervoerservice en profiteren van onze betaalbare werkwijze. Vraag daarom snel informatie aan! Dit is gratis en geheel vrijblijvend.