Koerier Dordrecht

Koerier Dordrecht

Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt! Dit is veel gezegd door de Dordtenaren en niet onterecht. Dordrecht, ten zuidoosten van Rotterdam, is een van de oudste plaatsen van Nederland en heeft een belangrijke rol in de geschiedenis van ons land.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Dordrecht met een prachtige oude stadskern, omgeven door moderne buitenwijken, heeft weinig nodig van andere plaatsen in het gebied. Het is van alle moderne gemakken voorzien. Zowel voor de oorspronkelijke bewoners als de nieuwkomers biedt Dordrecht een thuis. Ook voor vele bedrijven is Dordrecht de basis. De stad is gemakkelijk te bereiken met de trein en met de auto.

Omdat Dordrecht inderdaad autonoom is, een flink aantal inwoners heeft, zeker als je de omgeving mee rekent, is een eigen koeriersdienst ook vanzelfsprekend. Een koeriersdienst die biedt wat Dordrecht te bieden heeft, die volledig aansluit op alles wat Dordrecht eigen is. Onze verbinding met deze specifieke en unieke regio is het grote voordeel voor iedereen, voor de verzenders en de ontvangers.

Het bedrijf of instelling dat regelmatig voorraden nodig heeft, kan bij ons terecht. Ga het contract aan voor de periodieke leveringen. Dit komt het arbeidsproces ten goede.

Als particulier of zpp-er hoeft u zich geen zorgen te maken over het gewicht of de grootte van de bestelling. Van het kleinste en lichtste pakketje, tot het allergrootste en zwaarste, het komt helemaal voor elkaar.

Dordrecht is bepaald geen kleine plaats (meer), zeker niet met de omtrek erbij, maar wij komen overal. In de hoogste flat, het verste huis en wat dies meer zij. Indien u wenst dat de bestelling of verzending op een bepaalde dag of tijdstip plaatsvindt, dan houden wij daar graag rekening mee. Wij zijn flexibel en stemmen onze agenda’s af op de bestellingen. Daarom is het ook mogelijk om het contract aan te gaan voor regelmatige leveringen. Zo zit niemand zonder voorraad.

Lang wachten is volkomen uitgesloten, net als vergissingen.

Onze kracht is de regio Dordrecht, wij zijn er in alle opzichten helemaal bekend. U zult versteld staan van onze snelheid van levering. Bovendien zijn wij ook goedkoper dan de meeste grote concurrenten, die wel claimen snel en voordelig te zijn, maar wij hoeven nooit lange routes af te leggen. Nog een voordeel!

Ga voor het ‘echie’, echter dan de Dordrechtse koeriersdienst is simpelweg onmogelijk. Wat maakt Dordrecht helemaal echt? De koeriersdienst, van wie iedereen altijd volop gebruik van kan maken, door de week, in het weekend, altijd wanneer het u uitkomt!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1