Koerier Doetinchem

koerier doetinchem

Onbekend maakt onbemind, dat geldt zeker voor deze plaats! Doetinchem heeft het karakter van de prachtige Achterhoek en telt tegenwoordig inmiddels bijna 60.000 bewoners. Doetinchem is mede daarom volledig autonoom en niet afhankelijk van andere plaatsen. Niet alleen mensen hebben deze plaats als woonplaats gekozen, ook bedrijven hebben zich hier gevestigd, tot ieders tevredenheid.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Doetinchem kan dus helemaal voor zichzelf zorgen. Omdat Doetinchem in alle opzichten meetelt met de grotere plaatsen, heeft deze ook een eigen koeriersdienst!

Onze service is in alle opzichten passend voor Doetinchem, niet te groot en zeker niet te klein. Wij zijn volkomen vertrouwd met Doetinchem en omstreken.Wij zorgen voor de service die dit gebied verdient.

In Doetinchem staat de tijd niet stil, de koerier dus ook niet. Wij zorgen niet alleen voor een vlotte verzending of bezorging, maar tevens voor een goede prijs, goede afspraken en uiteraard volkomen veilig en discreet.

Wat u ook wilt bestellen en/of laten bezorgen, het kan allemaal. Niets is te moeilijk,te zwaar(of te licht), te groot of te klein. Daarom hebben wij niet alleen een grote klantenkring, maar ook zeer gevarieerd. Van grote bedrijven tot kleine particulieren, van overheidsinstellingen tot zzp-ers.

Wij zijn bereid om u geheel gratis en vrijblijvend van alle informatie te voorzien, net als de prijsopgaven! Kijk en vergelijk, ontdek het verschil tussen de grote concurrenten en een eigen, vertrouwde koerier die tevens helemaal eigentijds is, net als Doetinchem zelf.

Wie van efficientie houdt, een goede en snelle service voor de allerbeste prijs, is bij ons, de Doetinchemse koerier aan het juiste adres. Voor wie nog niet is overtuigd, is er altijd een eerste poging. Bij de eerste verzending of aflevering bent u zeker van uw zaak. Wij doen alles voor iedereen. Dus ook voor de particulier, het bedrijf of wie of wat dan ook die een keer gebruik maakt van onze service, wil nooit meer anders.

Geen adres is onbereikbaar voor ons, geen zending is onmogelijk.

Ook voor de zogenaamde ‘afgelegen’ woning of bedrijf, ook midden in het drukke centrum, alles komt altijd aan, op het juiste tijdstip op het juiste adres. Wat u ook wenst, of als de rekening naar een ander adres dan de zending, wij zorgen dat het allemaal goed komt. Onze betrouwbaarheid is onze kracht. Wij handelen volledig professioneel, zoals u van de Doetinchemse mentaliteit kunt verwachten.

Onze manier van werken is voordelig, vlug en vertrouwd. Wij garanderen u geheimhouding van uw gegevens, of die van uw bedrijf en de te verzenden of te ontvangen artikelen.

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Ga niet naar de grote koeriers die een omvangrijk gebied hebben waardoor ook de kosten omvangrijk worden.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1