Koerier Deventer

Koerier Deventer

Deventer, een prachtige Hollandse plaats met authentieke traditionele gebouwen. Deventer is een hanzestad, gelegen aan de prachtige IJssel, een fijne haven voor bewoners, toeristen en werkenden. Hoewel Deventer een oude stad is, heeft de tijd er niet stil gestaan, en heeft deze zich tot een moderne plaats. Alles wat je nodig hebt is er te vinden en nog meer dan dat. Een koerier mag daarom niet ontbreken.

Al tientallen jaren verzorgen wij koeriersdiensten in Deventer en de wijde omtrek. Deventer is immers verbonden met andere hanzesteden en met de hele provincie Overrijssel. Ook andere nabije provincies zoals Groningen, Friesland, Flevopolder, Gelderland en zelfs Utrecht kunnen op onze service rekenen.

Het grootste gedeelte van de week zijn wij beschikbaar, wij werken van maandag tot en met zaterdag tussen 6.00-22.00 uur. Bovendien kunt u ons op diverse benaderen en bereiken voor elke bestelling of verzending en tevens aangeven op welke dag en tijdstip dit u het beste schikt. U kunt bellen, mailen, chatten of zelfs gebruik maken van onze app. Wat ook gemakkelijk is, gewoon het invulformulier op onze website invullen, wij nemen vervolgens automatisch contact met u op. Gaat het om een spoedbestelling, hiervoor hebben wij een speciaal telefoonnummer. Dan staan wij linea recta voor u klaar en kan de bestelling zelfs al binnen een kwartier worden afgeleverd.

Voor het transport hebben wij de meest uiteenlopende voertuigen. Zelfs over het water kunnen wij alles brengen naar de juiste plaats! Geen plek is onbereikbaar voor ons, ook niet voor een hutje op de hei, hoge trappen, lage kelders en krappe steegjes.

Nog een ander aspect dat de Deventerse koerier aantrekkelijk maakt is de betaalbaarheid. Wij maken de meest voordelige offertes en u hoeft geen retour te betalen, in tegenstelling tot menig andere koerier. Wij hebben aantrekkelijke offertes voor iedereen. Bedrijven en overheidsinstellingen gaan vaak een contract met ons aan, zodat ze zekerheid hebben over

Toch zijn we voor kleinere of eenmansbedrijven ook voordelig, net als voor de particulier.

Kijk en vergelijk en u zult het voordeel ontdekken. Wij streven er ook naar om voor elke klant en elke zending zoveel mogelijk aan te passen, het vervoer en de prijs. Bij de koerier van Deventer kennen we uw naam en is geen enkele klant slechts een nummer.

Het alledaagse, bedrijvige en actieve leven in de mooie stad Deventer moet altijd door kunnen gaan, voor elke woner, werker of toerist. Daarom is onze klantenkring uitermate breed en divers, velen kloppen bij ons aan. Wij kennen in alle opzichten de weg in en om Deventer.

Deventer, een veelzijdige stad, heeft tevens een veelzijdige koerier. Wie woont, werkt of andere banden heeft in en om Deventer, hoeft niet verder te zoeken naar de allerbeste koerier!