koerier Denemarken

Koerier Denemarken

Lastminutekoeriers staat altijd overal klaar, voor iedereen. Een betaal- en betrouwbare service, die wijd en zijd bekend is. Met alle ervaren krachten, die voor tempo en kwaliteit zorgen, kan alles altijd overal bezorgd worden. Denemarken, een onderdeel van Scandinavië, dat aan Duitsland vast zit. Daarom hoeft er niet over het water vervoerd te worden, dat scheelt in tijd en kosten. De professionaliteit, het tempo en het voordeel is een unieke combinatie, kenmerkend voor Lastminutekoeriers.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Inmiddels hebben wij een ruime vaste klantenkring. Dit kunnen bedrijven zijn, overheidsinstellingen  maar ook particulieren. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Meer verzendingen betekent uiteraard ook meer korting. Ook voor het kleine bedrijf of de zzp’er hebben we aantrekkelijke contracten.

Lastminutekoerier

Een land als Denemarken ligt niet om de hoek, maar wel dichtbij. De naam lastminutekoerier.nl wordt altijd waar gemaakt, het gaat inderdaad supersnel. Een eigentijdse koerier heeft nog meer eigentijdse eigenschappen, zoals onze 24/7 service, dag en nacht staan wij voor je paraat.

Voordeel van snel

Tijd besparen is geld besparen, zo eenvoudig is het. Bedenk eens wat het voor je kan opleveren als verzender of ontvanger. Welicht kun je niets bedenken wat in rap tempo naar Denemarken verstuurd moet worden, het kan meer zijn dan je denkt! Ook als je bestelt aldaar, wil je graag dat het op tijd binnenkomt. Lastminutekoeriers is daarom de meest ideale optie.

Discreet

Discretie is uiteraard een voorwaarde bij onze koerier. Maar als het gaat om uitermate vertrouwelijke documenten, geheime zaken etc. kunnen wij er nog een schepje bovenop doen, zodat de gegevens en verzending bijzonder vertrouwelijk zijn, ze kunnen zelfs officieel verzegeld worden als het bijvoorbeeld gaat om een envelop met vertrouwelijke documenten. Zo is elke verzender en ontvanger verzekerd van de beste en veiligste bezorging. U kunt zelfs nagaan waar uw bestelling of verzending zich bevindt, met behulp van onze Track & Trace systeem, lastminutekoeriers is helemaal up to date!

Wat je ook wilt verzenden, waar ook naartoe, of het nu groot, klein, zwaar, licht, breekbaar of tegen een stootje kan, het kan allemaal. Om iedereen de beste service te geven bespreken wij graag met elke klant de mogelijkheden die de meest optimale koeriersdienst bieden. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Als onze klanten krijgen persoonlijke aandacht, er is geen sprake van een systeem waarin de klant slechts een nummer is, integendeel. Wij denken met elke persoon, verzending en situatie mee.

Klop daarom snel aan bij Lastminutekoeriers aan en maak gebruik van de moderne, snelle en voordelige service.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Denemarken

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.