Koerier den Haag

Koerier Den Haag

Den Haag, een belangrijk onderdeel van de gehele randstad. Dichtbij andere steden zoals Leiden, Delft en Rotterdam en toch een eigen identiteit. Een mooie stad, achter de duinen die geheel zelfredzaam is. Velen komen naar deze stad om te wonen, te werken of te studeren. Ook toeristen komen vaak langs. Er zijn vele ambassades, hogescholen en uiteraard de regeringsgebouwen. Een stad die zoveel in zich bergt, verdient tevens een uistekende koerier, voor Den Haag en omstreken.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Den Haag is een autonome stad, die vrijwel geen hulp nodig heeft van andere steden, alles is er te vinden! Deze koeriersdienst bewijst het. Niet alleen in Den Haag, ook de omliggende plaatsen kunnen uitstekend gebruik maken van onze moderne en efficiente service.

De koeriersdienst van Den Haag, is te verkiezen boven alle andere concurrenten, de landelijke en buitenlandse koerier. De gerichtheid op de regio, dat is onze kracht! Het voorkomt hoge prijzen, vertragingen en andere belemmeringen. Onze klandizie bestaat niet alleen uit particuleren, maar ook uit professionele klanten, zoals kantoren, fabrieken, bedrijven, scholen, instellingen en ziekenhuizen.

Juist omdat wij regionaal werken, scheelt dit als het gaat om verzenden en/of bezorgen. U kunt vertrouwen op alle beloftes, snel, betrouwbaar, veilig en tegelijkertijd simpel. Of u nu particulier bent of u bestellingen doet voor uw eigen bedrijf of als werknemer van een onderneming, ga het contract bij ons aan.

Nogmaals, wij werken zo voordelig mogelijk om de kosten laag te houden.

Daarom is het voor iedereen interessant om te zien wat wij voor elke klant kunnen betekenen. Eenmalig is mogelijk, maar regelmatige zendingen eveneens. De frequentie maakt niets uit, zelfs als u slechts eenmaal per jaar verzendt en/of ontvangt, kunnen wij u van dienst zijn.

Koerieren is vakwerk, wij stellen niemand teleur. Denk niet dat een adres te hoog of te afgelgen is, wij komen overal. Van het stadscentrum tot en met kleinere plaatsen, tuinders, boerderijen tot aan het strand. Ook hoeft u zichgeenzorgen te maken over de hoeveelheid, er is nooit iets te weinig of teveel om door ons verzonden te worden. Zelfs als een pakje heel licht is en net niet meer door de brievenbus past, leveren wij het aan het juiste adres. Is een pak groot, zwaar of heeft he teen onhandige vorm? Ook dan is het geen enkel probleem.

Bij regelmatige zendingen voor ondernemingen gaat het vaak om de voorraadvoorziening. Dit is van uitermate groot belang voor het arbeidsproces. Indien uw bedrijf veel bestellingen verzendt bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alles op het juiste moment wordt afgeleverd, zodat uw klanten tevreden zijn.

Meer weten? Bezoek onze website en neem contact met ons op. De prijs hoeft u eveneens niet te weerhouden, zeker niet voor regelmatige of grote verzendingen!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1