Koerier den Bosch

Koerier Den Bosch

Door onze koeriersdienst zult u zien dat van en naar Den Bosch niet duur is en bovendien heel gemakkelijk. Geen lange reis, geen hoge kosten. Het aloude liedje over de zoete lieve Gerritje die naar den Bosch gaat, kan hierdoor worden geschrapt.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Onze klanten zijn onder andere:

lastminutecargolastiminutekoerieragjlogisticslastminutekoerierKoeriersexpertkuhenFedEx_logoClient 01

Den Bosch, een prachtige stad temidden van het mooie Brabantse land, waar het leven inderdaad goed is. Den Bosch heeft vrijwel alles voor iedereen te bieden, tevens een eigen koeriersdienst! Onze koeriersdienst zorgt ervoor dat iedereen in en om Den Bosch zorgeloos, doeltreffend en tijdig kan verzenden en ontvangen.

U bespaart uzelf veel tijd en zelfs geld indien u voor onze degelijke, vertrouwde Brabantse service kiest. Juist vanwege onze kleinschaligheid, de gerichtheid op de regio, is alles overzichtelijk, ook de kosten.

Het is niet verwonderlijk dat onze klantenkring met de tijd groter wordt en tevens ook divers is. Niet alleen particulieren maken gebruik van onze vlugge en veilige verzending maar ook bedrijven en andere professionele instellingen.

Pakketten verzenden en ontvangen vraagt om vakwerk.

Zeker als het om gebruiksartikelen gaat. Wij geven u de garantie voor niet alleen de snelste, de beste maar ook relatief de voordeligste service. Indien bedrijven, kantoren, scholen of instellingen regelmatige bezorgingen wensen (dit kan al vanaf een keer per jaar), rekenen wij u voor hoeveel tijd en geld u bespaart. Uiteraard krijgt u bij grote of frequente leveringen ook nog eens korting! En nogmaals, ook incidentele verzendingen of ontvangsten zijn bij ons koeriersbedrijf echt niet te duur, helemaal niet zelfs.

Een keer op proef is mogelijk, zodat u de kracht van de regio in en rondom Den Bosch nog beter kunt ervaren. De bekendheid met de regio, dat is onze kracht. De Bosschenaren houden van punctualiteit en accuratesse. Indien u ontevreden bent over een te laat verzonden of ontvangen bestellingen, klachten heeft over een verkeerde bezorging etc., dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via internet.

De regiokoerier is bevrijd van overtollige ballast, integenstelling tot de grote namen.

Wij laten de grote binnen- en buitenlandse concurrenten achter ons, die zijn niet nodig. Neem daarom contact met ons op, per e-mail, telefoon of kom langs. Wij staan u graag te woord. Indien u beroepshalve gebruik wilt maken van onze service, dan is dat een perfecte keus, maar ook particulieren kloppen graag bij ons aan. Wij kennen in alle opzichten de weg in en om Den Bosch. Wij zoeken niet, daarom hoeft u ook niet te zoeken!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1