Koerier Cork

Koerier Cork

Een plaats waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, maar het is wel de moeite waard om je erin te verdiepen! Een karakteristieke Ierse stad, in het uiterste zuiden, op een strategische plaats. Het ligt niet direct aan de kust, maar is er niet ver van verwijderd.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Koerier belangrijk

Ook voor  minder beduidende plaatsen of steden hebben we bij Lastminutekoeriers oog. Wij hebben immers oog voor heel Europa, ieder land en elke plaats. Een goede koerier is zo belangrijk voor je bedrijf, of het nu groot of klein is. Zelfs als je een particuliere klant bent, is het belangrijk. Er zijn veel zaken die meewegen voor de beste koerier, behalve snelheid. Voordeel, efficiency en veiligheid zijn eveneens belangrijk. Bij Lastmintuekoeriers ben je aan het juiste adres!

Klantenkring

De gestaag groeiende klantenkring van Lastminutekoeriers is uitermate breed en gevarieerd. Er is altijd ruimte voor meer uiteraard! Wanneer mag een koerier, waar in Europa ook voor jou op pad gaan? Aan een envelop die acuut naar Groningen moet of een kledingstuk naar Frankrijk, alles is mogelijk, snel en simpel.

Variatie van vervoer

Bij Lastminutekoeriers passen wij ons vervoer, de prijs en de logistiek aan de klant en het product. Daarom kiezen we ook voor het juiste vervoermiddel, juist om te voldoen aan de milieu eisen van vandaag en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Divers

Van een envelop die net te groot is voor de brievenbus tot en met grote goederen, zoals meubels, alles kan mee en op tijd worden afgeleverd. Zandzakken, tuinmeubelen, belangrijke documenten, huishoudelijke artikelen, electrische apparatuur (eveneens groot of klein), c.d.’s, boeken of wat dan ook, Lastminutekoeriers kan alles aan! Denk daarom niet dat het voor jou bestelling of verzending niet haalbaaris, Lastminutekoeriers is werkelijk overal op voorbereid.

Bellen, mailen of chatten

Op deze manieren kun je contact opnemen met Lastminutekoeriers. Er is zelfs nog een vierde mogelijkheid, het contact formulier op onze website. Hoe je dit ook doet, een snelle reactie is gegarandeerd bij Lastminutekoeriers. Wij staan iedereen te hulp, daarom passen wij onze service aan, aan je bedrijfsproces(sen), je product en je wensen. Ook de offerte is helemaal op maat en overzichtelijk. We verstrekken deze vooraf en gratis. Ook hierin zie je de efficiënte werkwijze van Lastminutekoeriers. We doen alles samen, van het begin af aan, voor de beste financiële en logistieke planning.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Ierland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.