Koerier Brussel

Koerier Brussel

Brussel, de hoofdstad van onze zuiderburen, België, is bijzonder groot en heeft allerlei nationale en internationale bedrijven. Daarom is deze stad werkelijk bont te noemen, in positieve opzichten.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Lastminutekoeriers

Nog nooit van Lastminutekoeriers gehoord? Dan wordt het hoog tijd om er iets over te lezen. Maar zelfs als je dat al wel hebt, is het altijd belangrijk om nader kennis te maken. Lastminutekoeriers maakt in alle opzichten deze naam waar. Snel, simpel en supervoordelig.

Waar denk je aan bij een lastminutekoerier? Vliegensvlug, maar wel op de juiste wijze, de beste verzending waarvan je gegarandeerd bent dat het op het juiste tijdstip op de juiste plaats wordt bezorgd.

Lastminutekoerier bezorgt in heel Nederland, maar ook in Europa. Dankzij onze efficiënte werkwijze en ons uitstekende netwerk, maken wij onze beloften waar. Er kan zomaar iets nodig zijn, om te ontvangen of te verzenden. Alles moet in alle opzichten doorgaan, daarom gaan wij ook door, 24/7 per week.

Betaalbaar

Financieel maken wij het eveneens behapbaar voor iedereen. Ook voor de kleine bedrijven en particulieren hebben wij altijd betaalbare oplossingen. Dus indien u als particulier een eenmalige verzending of bestelling wilt doen, zal de voordelige prijs u verrassen. Daarom is het echt voor iedereen interessant om vaste klant bij ons te worden. Voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren en zzp’ers.

Professioneel

Inpakken, inladen, vervoeren naar het juiste adres, is vakwerk. Daarom hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst. Per verzending en de afstand bepalen wij wat met welk voertuig wanneer en hoe vervoerd wordt. Wij maken gebruik van vrachtwagens, maar ook van fietsen! Elke bezorging voor 100% op maat, in alle opzichten.

Wij vervoeren energiezuinig en zo milieuvriendelijk als het maar mogelijk is. Zo bewaren we het groen van Europa.

Discreet

Wij garanderen privacy en kunnen met een modern systeem extra vertrouwelijke verzendingen nog meer beveiligen, zodat je met een gerust hart alles aan onze professionele, betrouwbare en deskundige koeriersdienst over kunt laten. Geen zorgen over verkeerde bezorgingen, achteraf hoge prijzen, schenden van privacy, dit zijn zaken die in ons systeem niet voorkomen.

Bestelling

Je kunt je bestelling of verzending volgen op het Track&Trace systeem, waardoor u weet wanneer uw verzending wordt afgehaald en/of op het juiste adres wordt bezorgd. Bij ontvangst vragen wij altijd om een handtekening, zodat we van deur tot deur verzekerd zijn van de juist afhaal- en bezorgingsdienst. Onze loyale koeriers, die een geheimhoudingsplicht hebben, hebben allemaal hun mobiele telefoon bij de hand en kunnen onderweg handsfree bellen of gebeld worden.