Koerier Brugge

Koerier Brugge

Brugge, de Belgische stad niet ver van de kust, heeft alles te bieden wat je zoekt. Daarom is een koeriersdienst zo belangrijk, klop daarom met een gerust hart aan bij Lastmintuekoeriers.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Service Lastminutekoeriers

Voordelig, vlug en een vertrouwde service, waar vind je dat nog? Jawel, bij Lastminutekoeriers! Bij Lastminutekoeriers bewijzen we keer op keer dat we in alle opzichten de beste, betaalbaarste en betrouwbaarste koeriers zijn, die bezorgen in rap tempo door het hele land en tevens in heel Europa! Onze service is uniek, ons netwerk in alle opzichten breed. Daarom kunnen wij alles overal bezorgen, in Nederland en omstreken zelfs binnen het hele of halve uur. In de rest van Europa doen wij onze naam ook eer aan, dat kan in slechts enkele uren. Daarbij is het nog betaalbaar, zelfs voor de zzp-er of de particuliere klant.

Professioneel

Professionaliteit kenmerkt onze service. Lang niet iedereen kan zomaar koerier worden. Wij selecteren ons personeel, of het nu gaat om een chauffeur, helper of degene die de telefoon en emails beantwoordt, iedereen is geschoold en heeft een zekere mate van ervaring. Elke bestelling, ook een grote envelop die een paar straten verder moet worden afgeleverd, heeft onze persoonlijke aandacht. Elke zending is altijd verzekerd zolang deze in onze handen is. De ontvangst moet altijd bevestigd worden met een handtekening. Met behulp van ons systeem kunt u zien waar uw bestelling of verzending zich bevindt.

Elke zending wordt apart afgehandeld.

Voor elke zending stappen wij apart in, deze wordt exclusief en rechtstreeks afgeleverd. Onze chauffeurs weten precies hoe te handelen met welke bestelling. Denk daarom niet dat ooit een artikel dat besteld is of verzonden moet worden te groot, te zwaar of te onhandig is. Met busjes  en kleine vrachtwagens met een laadklep, met een trolley die behulpzaam kan zijn bij het verplaatsen komt het altijd in orde. Ook voor kleinere zendingen hebben we prima vervoersmiddelen, het heeft geen zin om met een te grote auto op pad te gaan, dit is verspilling van energie en geld. Personenauto’s en zelfs brommers, deze zijn prima als het gaat om de kleinere pakketten. Bij Lastminute koeriers wordt op een veilige, verzekerde maar ook milieuvriendelijke wijze vervoerd. Ons bedrijf voldoent aan alle overheidseisen.

Contact en informatie

Neem contact op met Lastminutekoeriers op je eigen wijze en op het door jou gewenste tijdstip. Per telefoon (ook een nummer dat 24/7 bereikbaar is), per e-mail, chat of het invulformulier op de website van Lastminutekoeriers. Alle informatie is gratis en vrijblijvend. Dit geldt tevens voor de offertes. Deze zijn duidelijk en overzichtelijk, bij Lastminutekoeriers staan de prijzen vast, zodat er geen sprake is van kleine lettertjes en/of onaangename verrassingen achteraf. Daar staat Lastminutekoeriers voor!