Koerier Breda

Koerier Breda

Elke geboren en getogen Brabander houdt van vertrouwde Brabantse  bedrijven. Indien u een Brabander bent en regelmatig artikelen verzendt en/of ontvangt, dat is de Bredaase koerier iets voor u! Maar ook voor de nieuw ingekomenen in het Brabantse land staan wij graag klaar!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Onze klanten zijn onder andere:

lastminutecargolastiminutekoerieragjlogisticslastminutekoerierKoeriersexpertkuhenFedEx_logoClient 01

Verzenden vraagt om efficientie. Zeker op professioneel gebied moet u kunnen rekenen op het koeriersbedrijf waarmee u in zee gaat. De eigenheid van de mooie stad Breda en het prachtige gedeelte van deze provincie vragen om een op maat gesneden verzenddienst. Of het nu gaat om prive of professionele verzendigen, vertraging is nooit wenselijk, om maar niet te spreken van een verkeerde bezorging. Daarom is een vertrouwd bedrijf in de eigen omgeving te prefereren boven de grote koeriersdiensten, die wel landelijk werken, maar vaak veel obstakels hebben. De bekendheid in de eigen vertrouwde omgeving, dat is onze allergrootste pre! Geen vertragingen, geen overtollige regels en kleine lettertjes in de contracten. Wij vertegenwoordigen de eigenheid van Brabant en leveren tegelijkertijd de allerbeste en modernste service. Geen adres is voor ons onvindbaar en geen deur onbereikbaar.

Als u als particulier iets wilt bestellen of verzenden, kunt u een beroep op ons doen.

Wij zijn zeker niet duurder dan de grote landelijke concurrenten, integendeel! Geen enkel artikel is te groot of te klein voor ons, wij bezorgen reeds vanaf het kleinste pakket, zelfs als het slechts net niet meer door de brievenbus past.

Bedrijven moeten een beroep op ons kunnen doen, in alle tijden, voor alle pakketten en in alle plaatsen. Elk bedrijf wil graag de bestellingen op tijd ontvangen, zodat er geen vertraging komt in het arbeidsproces. Bovendien moet elke bedrijf altijd elke klant van de juiste bestelling voorzien, anders kan dit tot grote gevolgen leiden. Wilt u eerst een proefzending voordat u een contract aan gaat? Dat kan uiteraard. Wij informeren u graag over al onze mogelijkheden, de prijzen en de mogelijke kortingen. Dit verplicht u tot niets en het kost u eveneens niets.

Door onze kleinschaligheid werken wij overzichtelijk.

U zult versteld staan van de mogelijkheden van de regionale koeriersdienst. Wij leveren grootschalig, als kleinschalige koeriersdienst! Hoewel onze dienst bekend en vertrouwd is met de regio Breda, garanderen wij u privacy. Wij gaan discreet te werk en dit geldt juist voor onze bezorging. Uw gegevens zijn bij ons uitermate scherp beveiligd.

Zoek daarom niet verder in andere regio’s of naar landelijke en internationale koeriersdiensten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat u wilt verzenden of ontvangen, veilig en vertrouwd.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1