Koerier Brabant

Koerier Brabant

Het leven is goed in het Brabantse land, ook voor hen wiens wieg er niet heeft gestaan. Vele bewoners, bedrijven, overheidsinstellingen en toeristen hebben er hun plek gevonden. Brabant in het mooie zuiden van Nederland, heeft alles wat wensbaar is te bieden en daarom ook een eigen koerier. Een provinciale koerier is vaak te verkiezen boven een landelijke koerier, de Brabantse koerier weet in alle opzichten de weg!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Brabant:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Wij werken accuraat, snel en niet te vergeten, voordelig! Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven, instellingen en particulieren ervoor om met ons in zee te gaan.

Met de vele activiteiten van deze provincie, of het nu om universiteiten, bedrijven, vele horeca en nog veel meer gaat, is een eigen koerier onmisbaar. 24 uur per dag, dat is wat deze eigentijdse provincie nodig heeft. Spoeddiensten binnen het uur, het halve uur of zelfs binnen het kwartier zijn bij ons mogelijk. Dezelfde dag, overnight, het kan allemaal. Wij streven ernaar om alles uiterlijk in twee werkdagen af te leveren.

Plannen is het toverwoord voor onze service. Door onze efficiënte wijze van plannen van op te halen en af te leveren bestellingen weten wij tijd en geld te besparen.

Omdat Brabant veelzijdig is, zijn wij het ook. Plattelands- en stadsbedrijven verschillen uiteraard van elkaar en daarom ook de verzendingen.

Alles is gereed,

Met behulp van het Track&Trace systeem kunt u uw verzending volgen. De koerier vertrekt pas na het zetten van de handtekening van de ontvanger. Accuratesse van A tot Z.

Zo is iedereen verzekerd, verzender en ontvanger, dat het pakket op de juiste wijze wordt afgeleverd op het juiste adres op het gewenste tijdstip.

 

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1