Koerier Boekarest

Koerier Boekarest

De hoofdstad van Roemenië, een land met een veelbewogen geschiedenis. Maar laten we vooral naar de positieve kanten van deze mooie stad kijken.

Oost Europa

De verbinding met het westen is de afgelopen jaren sterker geworden. Daarom is transport zo belangrijk. De beide kanten van Europa, oost en west, hebben hun eigen sterke producten, de uitwisseling is daarom bijzonder interessant. Een koeriersdienst is bedoeld om de beste dingen samen te brengen. Gelukkig heeft Lastminutekoeriers een heel netwerk in het oosten van Europa.

Service lastminutekoeriers

Men hurt ons in voor verhuizingen, overbrengen van (vertrouwelijke) documenten, medicijnen, voedsel en nog veel meer. Onze vertrouwelijkheid is een van onze belangrijkste kenmerken van de Lastminutekoerier, je kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Onze chauffeurs zijn professioneel, betrouwbaar en altijd telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u elke verzending of bestelling volgen via Track&Trace. Zo weet u altijd wanneer iets wordt bezorgd of afgeleverd en hoeft u niet nodeloos tijd te verspillen bij het wachten.

Qua prijs, wij hebben een vaste kilometerprijs en eventueel een toeslag bij spoedbestellingen of extra grote pakketten. Zo weet je vooraf reeds precies wat je achteraf zult betalen en heb je geen zorgen over allerlei extra’s.

Via onze website of per telefoon kun je reserveren en je wensen kenbaar maken. Wat betreft het tijdstip: alleen dat wat jou uitkomt! Spoed is mogelijk, evenals overnight, dezelfde dag of binnen enkele uren. Niet voor niets zijn we zeven dagen per week, van 6.00-00.00 bereikbaar en gaan wij op pad. Dit is belangrijk voor een internationale koerier. Daarom, kom gauw bij onze klantenkring en kijk hoe wij je tijd en geld kunnen besparen met onze internationale koeriersdienst.

Contact en informatie

Neem contact op met Lastminutekoeriers op je eigen wijze en op het door jou gewenste tijdstip. Per telefoon (ook een nummer dat 24/7 bereikbaar is), per e-mail, chat of het invulformulier op de website van Lastminutekoeriers. Alle informatie is gratis en vrijblijvend. Dit geldt tevens voor de offertes. Deze zijn duidelijk en overzichtelijk, bij Lastminutekoeriers staan de prijzen vast, zodat er geen sprake is van kleine lettertjes en/of onaangename verrassingen achteraf. Daar staat Lastminutekoeriers voor!