Koerier Beuningen

Koerier Beuningen

Wat kun je allemaal verwachten van de koerier Beuningen? Vrijwel alles wat er te verwachten valt. Onze service is uitstekend en betrouwbaar, bovendien betaalbaar voor iedereen. Hoewel we in Beuningen gelocaliseerd zijn komen wij niet alleen overal in en om Beuningen, maar in het hele land.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Beuningen:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Zes dagen per week kunt u een beroep op ons doen, van 6.00-22.00 uur. Afhalen en bezorgen op de dagen en tijdstippen dat het u uitkomt. Onverwachte zendingen zijn geen enkel probleem, er staat altijd een auto met chauffeur klaar om in te springen. Dus indien u zaterdag aan het eind van de middag wenst te ontvangen, is dit voor ons geen enkel probleem.

Voor iedereen die in of om Beuningen woont, werkt of juist helemaal niet, kan gebruik  maken van onze service, deze gaat veel verder dan Beuningen.

Of het gaat om prive pakketten of verkoopmateriaal, bij ons is het in goede handen. Wij vervoeren en bezorgen alles met de grootste nauwkeurigheid. Bij ons zijn alle pakketten verzekerd en heeft u garantie op het vervoer en bezorging. Zo weet u dat uw verzending voor 100% veilig is.

Geen pakket is voor ons te groot of te klein, net als geen afstand voor ons te kort of te lang is. Niet voor niets maken velen inmiddels gebruik van onze service.

Winkelbedrijven, hoe klein ook, net als zzp’ers, kunnen een beroep op ons doen.

Juist voor de minder grote bedrijven hebben wij een voordelig contract beschikbaar. Een aantal grote en minder grote bedrijven heeft inmiddels een contract bij ons, behalve voordelig is het ook gemakkelijk. Het bedrijf hoeft geen zorgen meer te hebben over de vaste verzending van de pakketten, het scheelt tijd en geld. Bovendien, mocht er een onverwachte zending zijn, dan doen wij hier eveneens niet moeilijk over.

Vele particulieren maken ook deel uit van onze klantenkring. U kunt de reacties lezen op onze website. Contact kunt u zoeken via de website, telefoon en email. U kunt zelfs een complete reservering doen zonder te hoeven bellen. Wij staan snel bij u voor de deur.

Als u verzekerd wilt zijn van de beste en veiligste bezorging voor de voordeligste prijs, is de koerier in Beuningen de beste keuze. Voor wie nog nooit van deze plaats heeft gehoord, deze is groter dan u waarschijnlijk denkt en niet te vergeten, met meer faciliteiten dan u denkt! Wij zijn er trots op om koerier in deze plaats te zijn, die bijdraagt aan de gehele identiteit van Beuningen, waar de tijd niet stil heeft gestaan. Een moderne koerier, die vlug, veilig en milieuvriendelijk de alle verzendingen overal op tijd brengt. Wij doen zuinig met energie, maar niet met de service. Doe daarom snel een beroep op ons.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1