Koerier Berlijn

Koerier Berlijn

Een stad die zo groot is met zoveel culturen is bijna een land op zichzelf. Alles op maat, ook voor Berlijn als het gaat om transport, bij Lastminutekoeriers. Berlijn heeft een eigen positie in Duitsland, deze is niet te vergelijken met de andere steden in Duitsland. Een stad met veel geschiedenis in de gebouwen, maar tevens moderne architectuur.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Voordeel en kwaliteit gaan hand in hand bij groupeagezending.nl. Doordat wij veel ervaring hebben, goede contacten in Berlijn  met specialisten op vervoersgebied, is het transport van het artikel of product dat je wilt verkopen, in de allerbeste handen!

Flexibel

Vanwege onze beschikbaarheid kunnen wij tevens het tijdstip afspreken dat voor jou handig is. Geen uren wachten op een mogelijke bezorging of indien u via ons wilt verzenden. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de juiste deur met de juiste verzending en het juiste vervoer.

Meer dan enkele uren zijn niet nodig om alles op de plaats van bestemming te krijgen. Vaste laad- en lostijden zijn vanzelfsprekend, zo weet je precies waar je aan toe bent, zo gaat het bij Lastminutekoeriers.

Laat alles maar aan ons over, groot en zwaar, klein en licht, smal of breed, alles komt in de meest perfecte staat aan. Zelfs als het om een verzameling kristallen vazen gaat, is het in de beste handen. Dit geldt eveneens voor meubels, tegels voor de badkamer of keuken, tuingrond, bakstenen, alles kunnen wij op het juiste adres krijgen.

Wij passen ons vervoer aan hetgeen wat bezorgd moet worden, niet andersom! Door het voertuig aan te passen wordt het voordeliger voor alle partijen. Gaat het om documenten, kantoorartikelen en andere kleine pakketten, dan zijn personenauto’s vaak al voldoende.

Alles wordt keurig in geladen in de auto van het beste formaat, een personenauto, een combo, een busje of zelfs een kleine vrachtwagen. Desondanks hebben we ook de beschikking over fietsen en brommers voor het kleine werk. Vlugger en voordeliger!

Contact en informatie

Neem contact op met Lastminutekoeriers op je eigen wijze en op het door jou gewenste tijdstip. Per telefoon (ook een nummer dat 24/7 bereikbaar is), per e-mail, chat of het invulformulier op de website van Lastminutekoeriers. Alle informatie is gratis en vrijblijvend. Dit geldt tevens voor de offertes. Deze zijn duidelijk en overzichtelijk, bij Lastminutekoeriers staan de prijzen vast, zodat er geen sprake is van kleine lettertjes en/of onaangename verrassingen achteraf. Daar staat Lastminutekoeriers voor!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.