Koerier België

Koerier België

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Belgie:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

België, voor veel toeristen een land om doorheen te reizen, voor anderen een plek voor een weekend of om zaken te doen. Vaak worden er grappen over Belgen gemaakt, maar als u op zoek bent naar de specialist op transportgebied en logistiek, bent u juist in België aan het juiste adres. Wij hebben de allerbeste koeriers in huis, bezorgen nationaal en zelfs internationaal, in de Benelux en zelfs in Frankrijk.

Onze werkwijze is als volgt. U vult het formulier online in, stuurt een email of belt op om te zeggen wat u wilt vervoeren, hoe groot het zwaar het pakket is en binnen welke tijd de bestelling of verzending moet worden afgeleverd of opgehaald. Wij zijn flexibel in vervoer, verzend- en bezorgtijd en op de plaats van afhalen of bezorgen. Wij komen echt overal, op het platteland en in de stad of in grote steden op de moeilijk bereikbare plaatsen.

Met ons ruime assortiment aan vervoermiddelen maakt ons inderdaad flexibel en veelzijdig, maar daarnaast ook nog voordelig. Alles wat in een kleine vrachtwagen kan, hoeft niet in een grote, alles wat in een busje past, hoeft niet in een kleine vrachtwagen. Zo vervoeren wij voordelig en energiezuinig, wat het milieu weer ten goede komt. Wij hebben personenauto’s, bakwagens, combo’s, busjes, aanhangers en zelfs kleine en grote vrachtwagens, al dan niet met koel-, warmte- of vriesinstallatie.

Onze klantenkring is net als onze service, bijzonder divers.

Van particulieren, zzp-ers, plattelands- en stadsbedrijven, advocatenkantoren, van kinderopvang bedrijven tot en met universiteiten, verpleeg- en verzorgingstehuizen, maar ook kleinere praktijken als fysiotherapeuten en logopedisten behoren allemaal tot onze klantenkring. Het is teveel om op te noemen of te schrijven. Echt alles overall vandaan kunnen we voor iedereen overal naartoe brengen.

Men hurt ons in voor verhuizingen, overbrengen van (vertrouwelijke) documenten, medicijnen, voedsel en nog veel meer. Onze vertrouwelijkheid is een van onze belangrijkste kenmerken van de koerier in België. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Onze chauffeurs zijn professioneel, betrouwbaar en altijd telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u elke verzending of bestelling volgen via Track&Trace. Zo weet u altijd wanneer iets wordt bezorgd of afgeleverd en hoeft u niet nodeloos tijd te verspillen bij het wachten.

Qua prijs, wij hebben een vaste kilometerprijs en eventueel een toeslag bij spoedbestellingen of extra grote pakketten. Zo weet u vooraf reeds precies wat u achteraf zult betalen en heeft u geen zorgen over allerlei extra’s.

Via onze website of per telefoon kunt u reserveren en uw wensen kenbaar maken. Wat betreft het tijdstip: alleen dat wat u uitkomt! Spoed is mogelijk, evenals overnight, dezelfde dag of binnen enkele uren. Niet voor niets zijn we zeven dagen per week, van 6.00-00.00 bereikbaar en gaan wij op pad. Dit is belangrijk voor een internationale koerier. Daarom, kom gauw bij onze klantenkring en kijk hoe wij u tijd en geld kunnen besparen met onze internationale koeriersdienst.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in België 

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1