Koerier België

Koerier België

Hoewel België voor ons gevoel om de hoek ligt, is het toch nog een behoorlijke afstand, zeker als je naar het zuiden moet. Daarom zijn we van Lastminutekoeriers van alle gemakken voorzien om er toch zo snel mogelijk te komen.

Juist omdat we vlot zijn, zijn we ook voordelig en betaalbaar bij groupagezending.nl. Bij groupagezending.nl kun je als ondernemer je goederen laten vervoeren naar de klant, waar dan ook in België, maar je kun took de door jou gewenste goederen laten ophalen bij onze zuiderburen.

Land

Voor de meeste mensen is België meer een land om doorheen te reizen. Maar het heeft zoveel te bieden. De steden, het platteland, het heerlijke eten en de unieke gebouwen. In bepaalde opzichten is dit land ook voordeliger dan Nederland. Bepaalde vlaamse gerechten of lekkernijen, maar ook gebruiksgoederen als spullen voor de babykamer. Niet voor niets is handel belangrijk met onze zuiderburen, bij Lastminutekoeriers hebben we dat ook goed begrepen.

Onze prijzen zijn net als onze service, precies op maat. Wij verstrekken vooraf een overzichtelijke offerte waaruit u kunt opmaken dat we geen zakkenvullers zijn. De afstand per km en per lading, dat is wat je betaalt, geen onaangename verrassingen achteraf!

Dit gaat gelukkig niet ten koste van de kwaliteit van de service, integendeel. Wij verlangen van onze medewerkers dat ze snel en effectief werken. De kortste route nemen, de geadresseerde laten tekenen voor ontvangst, op tijd zijn en niet te vergeten, volledig betrouwbaar! Privacy is iets wat wij kunnen garanderen, voor 100%.

Wie contact met ons opneemt, heeft snel een reactie, eveneens snel een overzichtelijke offerte.

Vanwege onze beschikbaarheid kunnen wij tevens het tijdstip afspreken dat voor u handig is. Geen uren wachten op een mogelijke bezorging of indien u via ons wilt verzenden. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de juiste deur met de juiste verzending en het juiste vervoer.

Koerier

Koerieren is vakwerk, zeker als het om Lastminutekoeriers gaat. Een snelle verzending, op de meest voordelige wijze, daar heb je vakmensen voor nodig. Gelukkig hebben wij bij Lastminutekoeriers uitsluitend vakmensen in dienst. Door het hele land en heel Europa kunnen we rekenen op vakmensen met veel ervaring. Daarom verlopen verzendingen via Lastminutekoeriers altijd zo vlot, tevens zijn ze heel voordelig. Zelf kiezen voor de wijze van het vervoer en het tijdstip, dat is onze werkwijze. Bij ons is een klant geen nummer, maar de persoon met wensen, die door ons worden vervuld.