Koerier Barneveld

Koerier Barneveld

Wie aan Barneveld denkt, denkt aan vele kippen, kuikentjes en eieren. Uiteraard is dit wat Barneveld kenmerkt, maar er is nog zoveel meer dan dat.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Barneveld:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De koerier Barneveld weet wat in Barneveld en omstrekennodig is, in alle opzichten, deze kent de plaats en regio door en door. Daarom sluiten wij in het geheel aan op de wensen en de behoeften van de wonenden en de werkenden in en om Barneveld. Daarom bezorgt de koerier Barneveld in de gehele provincie Gelderland.

Barneveld is helemaal geen klein dorpje meer. Behalve nieuwe inwoners hebben ook veel bedrijven hun weg gevonden. Barneveld heeft zich ontwikkeld van een klassieke kleine plaats tot een middelgrote waar alles te vinden is, ook de koerier! De Barneveldse koerier is 6 dagen per week, van 5.30-22.00 uur beschikbaar. Via onze website kunt u contact met ons opnemen, u kunt hiervoor het invulformulier gebruiken.

De Barneveldse koerier is net zou oud en vertrouwd als het oude kerngedeelte, maar tevens net zo modern als Barneveld zelf nu is. Wij houden met alles en iedereen rekening. Ja, inderdaad vervoeren wij dieren en eieren. Wij hebben diverse wagens die hiervoor geschikt zijn, diervriendelijk en uiteraard uiterst voorzichtig met de eieren, zodat de grootste voorraden veilig worden afgeleverd. Uiteraard hebben wij laadkleppen op onze busjes en vrachtauto’s, het platteland vraagt immers

Omdat er veel landbouw en veeteelt is in en om deze plaats, maar ook veel andersoortige bedrijven zoals notarissen, advocatenkantoren, instellingen en verswinkels, hebben wij echt alles in huis, van kleine tot en met grote voertuigen, tot vrachtwagens aan toe. Moet de specifieke lading koel blijven, bevroren of juist warm of kamertemperatuur, dan zorgen wij daarvoor. Oververhitting in een busje of vrachtauto kan ook voor non-food zaken cruciaal zijn. Gaat het om breekbare lading, dan garanderen wij dat alles schadeloos wordt afgeleverd. Wij hebben de beste voertuigen in huis.

De koeriers zijn allemaal professionele chauffeurs, met rijbewijzen voor personenauto’s, auto’s met aanhanger, busjes (met aanhanger) en vrachtwagens. Daarbij komt nog dat ze zijn getraind in het in- en uitladen van alle mogelijke zaken. Zij weten hoe alles veilig op de juiste wijze te plaatsen, in de personenauto tot en met de vrachtwagen.

U kunt uw bestelling of verzending volgen op het Track&Trace systeem, waardoor u weet wanneer uw verzending wordt afgehaald en/of op het juiste adres wordt bezorgd. Bij ontvangst vragen wij altijd om een handtekening, zodat we van deur tot deur verzekerd zijn van de juist afhaal- en bezorgingsdienst. Onze loyale koeriers, die een geheimhoudingsplicht hebben, hebben allemaal hun mobiele telefoon bij de hand en kunnen onderweg handsfree bellen of gebeld worden.

De prijs is afhankelijk van de afstand, de hoeveelheid en het gewicht van het te verzenden packet. Wij proberen iedereen, zowel grote als kleine afnemers de beste en voordeligste prijs te berekenen. Onze offertes kunt u vooraf gratis en vrijblijvend aanvragen. Behoort u binnenkort ook tot onze ruime klantenkring?

.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1