Koerier Arnhem

Koerier Arnhem

Arnhem, een prachtige karakteristieke stad, gelegen in het oosten van het land. Een belangrijk punt voor binnen en buitenland, dit is namelijk niet ver

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Arnhem:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Arnhem heeft een eigen karakter en identiteit. De mooie oude huizen, maar ook de moderne nieuwbouw, alles is er te vinden. Daarom heeft Arnhem een eigen Koeriersdienst, die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is!

Wij werken vlug, veilig en voordelig. Behalve dat werken wij ook uitermate nauwkeurig. Zelden loopt een bezorging verkeerd af.

Omdat wij alles voorhanden hebben, kunt u ook werkelijk alles verzenden. Van de personen auto tot en met een kleine vrachtwagen, daarom kunnen wij kleine pakketten tot en met grote en zware meubels of andere zaken vervoeren.

Onze klantenkring is breed. Van bedrijven die artikelen voor gehandicapten verkopen tot en met kleine particulieren, van verhuisbedrijven tot en met zzp’ers, allemaal maken ze met plezier en tevredenheid gebruik van onze perfecte service. De voornaamste gebieden waar we ons op richten is Nederland, helemaal, maar ook Duitsland. Wij zijn immers buren!

De tijd staat niet stil en daarom staat het Arnhemse koeriersbedrijf ook niet stil. Wij bezorgen en halen pakketten op, dag en nacht, wij hebben ruimte voor spoedbestellingen en gaan in alle opzichten ook met de tijd mee. Wij proberen telkens onze service te verbeteren door sneller te gaan bezorgen. Geen adres is voor ons te moeilijk te vinden, wij komen echt overal. In grote appartementencomplexen tot afgelegen vrijstaande huizen. Op vakantie bestellen of verzenden ? Dat kan ook, wij leveren het graag in uw bungalow of camping af en halen ook de bestellingen op. Als het gaat om artikelen die opgeslagen worden, kunnen wij deze ook vinden. Zo bent u verzekerd van een veilig en vertrouwd vervoer voor alle kostbare spullen.

Uw verzending of bestelling is bij ons automatisch verzekerd. Onze professioneel geschoolde chauffeurs behandelen elke bestelling met zorg. Kwijtraken of verkeerd bezorgd worden is iets wat bij ons in het geheel niet aan de orde is.

Ons vervoer is milieuvriendelijk en nogmaals efficient.

Dit werkt besparend voor iedereen. Wij hebben personenauto’s, bestelauto’s, busjes en kleine vrachtwagens. Voor ons is geen enkel pakket te groot of te klein, we komen altijd in actie!

Vele jaren inmiddels behoren wij bij het vertrouwde beeld van de prachtige stad Arnhem. Mede door ons krijgt iedereen wat hij nodig is, alles wordt op het juiste moment aan het juiste adres afgeleverd of opgehaald..

Indien u als bedrijf regelmatige verzendingen doet, ook op grote schaal, ga dan het contract met ons aan! Dit is voordelig en gemakkelijk, zo bent u van een hoop werk verlost. Een massa distributie voor kerstpakketten en soortgelijke leveringen, dichtbij huis heeft u de allerbeste koerier die zorgt dat het van A tot Z in orde komt.

Ook verse producten leveren wij, gaat het om een slagroomtaart, een barbecuepakket, wij hebben ook koelwagens en zo hoeft u niet zelf naar de winkel. Voor meer informatie over onze service, bekijk onze website. Hartelijke welkom als klant!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1