Koerier Antwerpen

Koerier Antwerpen

Antwerpen, voor velen een stad om door te reizen en soms te stoppen en rond te kijken als tourist. Maar Antwerpen is nog zoveel meer dan dat, heeft een eigen identiteit en is de belangrijkste stad van Vlaanderen.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Antwerpen:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat

Antwerpen, het mierennest, komen en gaan, maar ook veel bewoners en bedrijven hebben er zich gevestigd. Vooral in het centrum is het altijd druk op elk tijdstip van de dag of nacht. Behalve veel winkels zijn er ook veel horeca gelegenheden. Daarom heeft de Antwerpse koerier de taak om de beste service op maat te leveren.

Het leven gaat in Antwerpen constant door, juist vanwege alle bezoekers. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Antwerpen is een enorme plaats met zo’n 500.000 inwoners en ettelijke plaatsen erom heen. Niet alleen in Antwerpen maar ook in omstreken kan iedereen op ons rekenen. Onze service is reeds wijd en zijd bekend en niet zonder reden!

Omdat de klantenkring breed en divers is, zijn onze (motor)voertuigen het ook.

Het centrum van deze stad staat bekend om de nauwe straatjes en op de rondwegen zijn er vaak veel files. Toch slagen wij erin om alles op tijd op het juiste adres af te leveren, vanwege de variatie in de voertuigen. Juist in de drukke stad of rondwegen, kan een fiets, een bromfiets of zelfs motor zelfs uitkomst bieden. Het meest perfecte navigatiesysteem zorgt er bovendien voor dat wij de meest efficiënte routes.

Daarnaast hebben wij uiteraard ook grotere voertuigen voor het belangrijke koerierswerk. (Kleine) vrachtwagens, busjes al dan niet met laadklep, bakwagens, combo’s of personenauto’s. Aanhangers zijn ook mogelijk, dit benadrukt weer onze veelzijdigheid. Wij kunnen verzendingen aan met een gewicht tot ongeveer 750 kg. Voor kleine verzendingen gaan wij eveneens dag en nacht op pad, niets is voor ons te weinig.

In het drukke Antwerpen wordt uiteraard ook veel voedsel verhandeld. Dus zijn er bij de Antwerpse koerier ook koel- en vrieswagens beschikbaar, zodat alles vers kan worden afgeleverd. Vele winkels en horeca gelegenheden maken hier dankbaar gebruik van! Maar ook andere bedrijven die een lunch willen voor hun werknemers of andere afnemers, zijn verzeker van de versheid. Zelfs warm bezorgen is mogelijk, hiervoor stappen wij op de fiets of hebben we speciale auto’s en busjes zodat pizza’s of saucijzenbroodjes direct kunnen worden opgediend!

Behalve (grote) bedrijven mogen we gelukkig ook vele particulieren bedienen. Voor hen is het zo veel gemakkelijker om van een koerier gebruik te maken dan zelf te tobben en veel tijd en/of geld te besteden. Wij behandelen elke verzending uitermate zorgvuldig. Verdwijnen of beschadigen zijn zaken die bij ons niet aan de orde!

De prijzen zijn net zo aantrekkelijk en zorgvuldig als onze koeriersdienst. Voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. De koerier uit Antwerpen!

 

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1