Koerier Amersfoort

Koerier Amersfoort

Amersfoort is de meest centrale plaats van Nederland. Met een flink aantal inwoners doet deze beslist niet onder voor andere steden. Amersfoort is een bloeiende stad met veel mooie woningen en ook vele voorzieningen, zodat deze plaats niet afhankelijk is van de omgeving. Amersfoort is voor velen een thuis, niet alleen voor de oorspronkelijke bewoners maar zeker ook voor de vele nieuwkomers. Juist de nieuwkomers zorgen ervoor dat Amersfoort vitaal is en blijft.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Omdat Amersfoort alles in huis heeft wat nodig is en meer dan dat, heeft deze plaats ook een eigen koeriersdienst, voor de regio van Amersfoort, dus ook de kleinere plaatsen er omheen. Alles wat goed is begint met de A van Amersfoort. Indien u kiest voor voordeel, betrouwbaarheid en veiligheid, bent u bij de Amersfoortse koerier aan het juiste adres.

Of u bewoner, werknemer of ondernemer bent in Amersfoort, kies dan niet voor de algemene grote concurrenten, maar de vertrouwde en eigen manier van verzenden in en om Amersfoort.

Wij leveren met behulp van de modernste techniek, op milieuvriendelijke wijze, werkelijk alles af op het juiste adres.

Indien u denkt dat uw zending of ontvangst te groot, te onhandig, te klein of te zwaar is, vertellen wij u graag dat wij alles aankunnen. Elke zending wordt even punctueel en veilig behandeld, zodat alles altijd onbeschadigd aankomt. Uw gegevens, zowel van de zender als de ontvanger en het product, worden vertrouwelijk behandeld.

Wellicht heeft u nog twijfels over de prijs. Die is niet te hoog, integendeel. Omdat wij regionaal werken, bespaart dit veel kosten aan de te lange reizen, aan rechten en nog veel meer. Geen ingewikkeld gedoe als u voor de regionale koeriersdienst kiest.

Wilt u als bedrijf of als zzp-er van onze diensten gebruik maken? Wij zijn er professioneel genoeg voor. Eenmalige, regelmatige of andersoortige verzendingen, wij werken alles keurig uit in een contract. U zult ontdekken hoe voordelig het is om met de regio koerier in zee te gaan.

Amersfoort kan alles zelf, zeker als het gaat om de

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1