Koerier Almere

koerier Almere

Almere staat voor alles wat ons land dynamisch maakt. De moderne bouw, de vele goede voorzieningen en de vele bedrijven maken dat Almere niet is weg te denken. Niet voor niets hebben vele mensen deze stad gekozen als permanente woonplaats en/of om hun bedrijf hier te vestigen. De koeriersdienst van Almere vertegenwoordigt alles wat deze stad te bieden heeft en zelfs meer dan dat. Onze uitermate snelle, nauwkeurige en degelijke koeriersdienst is speciaal gericht op deze stad en de omtrek. Speciaal bestemd en geschikt voor alles wat Almere nog meer doet blinken!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

De huidige tijd vraagt om een moderne werkwijze als het gaat om het afhalen of bezorgen van verzendingen. Almere is in alle opzichten modern en tevens breed georienteerd. Van de stad tot en met de haven. Daarom is onze klantenkring ook divers.

Almere heeft zoveel diversiteit dat het bijna teveel is om op te noemen. Voor iedereen die in of om deze stad woont, werkt of een bedrijf heeft, overweeg eens om ook lid te worden van onze groeiende klantenkring. Voor een eenmalige zending, als bedrijf of particulier, voor een contract van weken, maanden of jaren, u kunt bij ons terecht. U bent niet alleen verzekerd van de beste service, maar tevens van de allerbeste prijs. Hoe vaker u van ons gebruik maakt, hoe meer verzendingen, des te hoger de korting en dus het voordeel. Wij werken volledig privacy bestendig en discreet.

Verzending is altijd specifiek, net als bezorging.

Daarom sluiten wij volledig op uw wensen aan en meer dan dat. Waar, wanneer en wat er ook bezorgd moet worden, het komt helemaal in orde bij de Almeerse koeriersdienst. Geen pakket is te groot of te onhandig voor ons, geen enkele deur is onbereikbaar voor ons. Een bedrijf met part time medewerkers, of bent u vaak van huis? U kunt ons vertellen wat de beste dag en het beste tijdstip is waarop wij bij u langs kunnen komen. Dit is bij de grote concurrenten heel anders.

Ontdek het verschil, van internationaal, nationaal of regionaal. U zult bemerken dat de laatstgenoemde vele voordelen heeft boven de andere koeriersdiensten. De koeriersdienst van Almere is helemaal aangepast op alles wat deze moderne dynamische stad nodig heeft.

Daarom, aarzel niet langer en ontdek wat wij voor u of uw bedrijf, kantoor of instelling kunnen betekenen. Door de mogelijkheid van regelmatige verzendingen weet u zeker dat uw bestellingen op tijd aankomen en/of u nooit zonder voorraad zit.

U bent nooit onthand met de koeriersdienst van Almere. Een koerier die deze stad waard is.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1