Koerier Almelo

Koerier Almelo

‘Ich bin ein Almeloer’! Dit geldt voor de koeriersdienst. Almelo, een van de grootste steden in de Achterhoek, in het mooie Overrijssel, heeft een eigenkoeriersdienst die alles heeft wat Almelo sterk maakt. De Achterhoek is geen achtergebleven gebied, integendeel, juist de koeriersdienst is helemaal up to date. Wij maken gebruik van de modernste technieken, niet alleen om snel en veilig  te bezorgen, maar ook met informatie over het traject, zodat elke client op de hoogte is waar de verzending zich bevindt.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Utrecht:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De echte Almelose koeriersdienst haalt pakketten op en verzendt ze in Overrijssel, Gelderland, Drenthe en zelfs Groningen of Utrecht. Omdat Almelo dichtbij de grens ligt is Duitsland ook mogelijk, we hebben goede contacten aldaar.

Almelo is heeft zich ontwikkeld tot een grote en moderne plaats, waar alles voorhanden is. Een koeriersdienst is hierbij onmisbaar. Niet alleen voor particulieren, ook voor zzp’ers, kleine en grote bedrijven. Almelo heeft vandaag de dag werkelijk alles in deze plaats, het bedrijventerrein, winkelcentrum, overheidsinstellingen en veel bewoners, die graag gebruik maken van onze koeriersdienst.

Koeriersdienst is vakwerk.

Een pakketje bezorgen lijkt zo gemakkelijk, maar je hebt er geschoold, enthousiast en ervaren medewerkers voor nodig. Het pakket moet op tijd worden opgehaald, afgeleverd op tijd op het juiste adres en elke zending moet uitermate netjes worden behandeld, beschadiging is uit den boze voor de Almelo’se koerier.

Breekbare spullen zijn uitermate veilig bij ons. Wij verkopen ook inpakmateriaal, van alle soorten en maten enveloppen tot en met de grootste dozen. Papier en bubbeltjesplastic, folie, alles is bij ons verkrijgbaar zodat elke zendig geheel onbeschadigd kan worden afgeleverd. Breekbare pakketten zijn daarom geen enkel probleem. Zelfs een porseleinen servies is veilig bij ons en wordt keurig afgeleverd op het juiste adres, er is geen barst te vinden.

Ook voor voedsel kunt u bij ons terecht. Indien u bakker bent en broodjes of taart wilt laten bezorgen, het gaat snel en gekoeld, zodat alles vers bij elke klant komt. Dit geldt uiteraard ook voor groenten, vlees en andersoortig voedsel.

 

Wij zijn overal in gespecialiseerd. Spoedverzending, distributie, regelmatige grote verzendingen, incidentele kleine verzendingen en nog veel meer. Of het nu om een envelop gaat of een enorm grote en zware doos, wij zorgen ervoor dat het van deur tot deur helemaal goed gaat.

 

We zijn flexibel in het bezorgen, ook in wat we bezorgen. Brommers, personenauto’s, bakauto’s, busjes en zelfs kleine vrachtwagens, allemaal al dan niet met laadklep staan voor u klaar. Binnen het drukke Almelo gaat het per brommer wel zo snel. Soms bezorgen we zelfs al binnen het kwartier!

 

Met behulp van de moderne techniek kan zowel zender als ontvanger de zending constant traceren. Ook krijgt u het bewijs voor ontvangst, zodat u met een gerust hart werkelijk alles via ons kunt verzenden.

 

 

 

 

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1